avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Stie cineva unde este arhiva Intreprinderii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Stie cineva unde este arhiva Intreprinderii de Industrializare ...

Buna ziua,

Stie cineva unde este arhiva Intreprinderii de Industrializare a Carnii Bucuresti care si-a schimbat denumirea in 1991 in Glincarn SA?
Ma intereseaza perioada 1981-1993. Intreprinderea a fost radiata in 1996, la fel si lichidatorul Total Activ SPRL

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Joana 1966 , utilizator 14:07, 23 Septembrie 2022
Evoinsol SPRL (fostă SC Activ Lichidator SRL - lichidator Glincarn SA, Activ Lichidator IPURL şi Beta Insolvency IPURL).
[ link extern ]
Bună dimineața,soțul meu se află în aceeași situație, dacă ați reușit să obțineți adeverință v-am fi recunoscători să ne spuneți și nouă cum ați procedat,unde ați mers?
Vă mulțumesc mult!

Sorinr12 a scris:

Buna ziua,

Stie cineva unde este arhiva Intreprinderii de Industrializare a Carnii Bucuresti care si-a schimbat denumirea in 1991 in Glincarn SA?
Ma intereseaza perioada 1981-1993. Intreprinderea a fost radiata in 1996, la fel si lichidatorul Total Activ SPRL

Multumesc

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu Evoinsol SPRL (fostă SC Activ Lichidator SRL - lichidator Glincarn SA, Activ Lichidator IPURL şi Beta Insolvency IPURL).
Mulțumesc mult pentru răspuns,am trimis deja mail cu documentele solicitate, acum așteptăm răspuns din partea dlor.
Speram noi să poată emite adeverința necesară altfel nu știm încotro să o luăm.
Zi bună vă doresc!

Cornel Vasile a scris:

Luati legatura cu Evoinsol SPRL (fostă SC Activ Lichidator SRL - lichidator Glincarn SA, Activ Lichidator IPURL şi Beta Insolvency IPURL).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, stie cineva unde se afla arhiva fostei intreprinderi ... Sorinr12 Sorinr12 Buna ziua, Stie cineva unde se afla arhiva fostei Intreprinderi de Industrializare a Carnii Bucuresti (Abatorul Bucuresti) care a functionat pana in 1990 in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde ... mikyroxy mikyroxy Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde as putea gasi in arhive o intreprindere unde a lucrat tatal meu in perioada 1986 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! care este procedura prin care aș putea intra în ... emil.calarasu emil.calarasu Bună ziua ! Care este procedura prin care aș putea intra în posesia unei adeverințe cu salariul și sporurile primite ce nu au fost menționate în cartea ... (vezi toată discuția)