avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intreprinderea de constructii prefabricate beton ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intreprinderea de constructii prefabricate beton BUCURESTI fostul ICPB -

Unde pot accesa arhiva acestei intreprinderi in vederea unor mentiuni pt pensionare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:08, 27 August 2024
Daca societatea este desfiintata, va trebui sa va adresati Arhivelor Nationale.
Bună ziua, ați reușit să găsiți? Și eu tot caut de la aceiași firma, pentru tatăl meu.. Nu o găsește.. Nici în Arhive..

DISCREET SECURITY a scris:

Unde pot accesa arhiva acestei intreprinderi in vederea unor mentiuni pt pensionare?

Intreprinderea de constructii prefabricate beton BUCURESTI - Conpreciv S.A.- lichidator S.C. Activ Lichidator IPUR sau societatea de arhivare Adria Servicii Arhivare SRL
Mulțumesc frumos pentru răspuns.. la societatea de arhivare Adria Servicii Arhivare am depus o cerere la dânșii dar nu o găsește.. Cat despre celelalte doua.. Compreciv nu răspunde iar SC Activ Lichidator.. nu ii găsesc numărul de contact pe internet

Intreprinderea de constructii prefabricate beton BUCURESTI - Conpreciv S.A.- lichidator S.C. Activ Lichidator IPUR sau societatea de arhivare Adria Servicii Arhivare SRL

Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2022
BurceaIon, utilizator
Pentru Activ Lichidator IPURL întrebați la Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR) .

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde ... mikyroxy mikyroxy Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde as putea gasi in arhive o intreprindere unde a lucrat tatal meu in perioada 1986 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime ... Dolena Dolena De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime si spor din perioada 1988-1990 ,încadrată ca inginer, la intr.de tricotare,,Crinul,, ... (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)