avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intreprinderea de constructii prefabricate beton ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intreprinderea de constructii prefabricate beton BUCURESTI fostul ICPB -

Unde pot accesa arhiva acestei intreprinderi in vederea unor mentiuni pt pensionare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:08, 27 August 2024
Pentru 1978-1992 , intrebati la AEDIFICA CARPATI SA (Sos. Panduri 94, Sector 5, Bucuresti), E-mail office@aedificia.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde ... mikyroxy mikyroxy Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde as putea gasi in arhive o intreprindere unde a lucrat tatal meu in perioada 1986 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime ... Dolena Dolena De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime si spor din perioada 1988-1990 ,încadrată ca inginer, la intr.de tricotare,,Crinul,, ... (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)