avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua am lucrat prin anii \'90 la sc SC IMVEST SA, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua am lucrat prin anii '90 la sc SC IMVEST SA, de unde ...

buna ziua am lucrat prin anii '90 la sc SC IMVEST SA, de unde pot scoate si eu adeverinta pt grupa 2 de munca si de asemenea arhiva pt SC AMCO OTOPENI,acelasi lucru,multumesc.
Cel mai recent răspuns: ylkk , utilizator 22:13, 14 Septembrie 2024
1. Vorbiti de fosta Întreprindere de Aparate de Măsură și Control ? Daca da, atunci luati legatura cu lichidatorul AMCO Otopeni,
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - lichidator judiciar
Sediu: Bucureşti Sectorul 3, str. INVINGATORILOR, Nr. 24

2. SC IMVEST SA din ce oras?
Este vorba de IMVEST SA din București
IMVEST SA are adresa sediului social în Municipiul Bucuresti, Sector 6, Str. Preciziei, Nr.13b
Mulțumesc mult de info.

Cornel Vasile a scris:

IMVEST SA are adresa sediului social în Municipiul Bucuresti, Sector 6, Str. Preciziei, Nr.13b

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costache iuliana,am lucrat la amc otopeni intr ani 1979 2005 ... Ulica stan Ulica stan Costache Iuliana,am lucrat la AMC Otopeni Intr ani 1979 2005 as dori adeverință pentru recalcularea pensii in care sa se specifice acordul global și ... (vezi toată discuția)
Cine deține arhiva salariaților de la fosta intreprindere de ... Manoiu Ion Manoiu Ion Cine deține arhiva salariaților de la fosta Intreprindere de Aparate de Masura și Control Otopeni / AMCO SA Otopeni? As dori adeverință de grupa în ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva societatilor; tagc ind ac ind constanta, pmns ... Nikoleta N Nikoleta N Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc! (vezi toată discuția)