avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am o problema in legătură cu acordarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am o problema in legătură cu acordarea sporului ...

Bună ziua, am o problema in legătură cu acordarea sporului de vechime. Am fost angajat în noiembrie 2021 dată la care am vrut sa depun vechimea efectuată în Spania dar angajatorul nu a vrut să îmi ia în considerare , ulterior în august 2023 am făcut o petiție la Ministerul muncii , iar în baza răspunsului mi-sa platit de către angajator doar din august 2023 refuzând să mi-se plătească sporul de vechime din data incadrarii adică noiembrie 2021 pe motiv că acte sunt traduse și legalizate în 2023 și că doar de atuncea mi se poate lua vechimea în considerare. Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Vechime in munca mikaela8 mikaela8 1.am lucrat în spania cu contract de muncă. se poate inregistra la camera de muncă pt a lua un spor mai mare de vechime la salariu,,momentan am 7 ani ... (vezi toată discuția)
Anii lucrați în ue pot fi recunoscuți și luați în considerare ca spor de vechime la o firmă din românia? Just-drept Just-drept Un roman daca a lucrat in afara, in zona U.E. timp de 6 ani, apoi s-a intors in Romania si si-a gasit un job la o firma, cum poate sa faca in asa fel ca ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in septembrie.am avut intrerupere ... Sanda33 Sanda33 Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in septembrie.am avut intrerupere de contract de munca din 15august2022 pana in 2 mai2023.am lucrat pe perioada 1 octombrie ... (vezi toată discuția)