avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stie cineva de unde se poate obtine adeverinta pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stie cineva de unde se poate obtine adeverinta pentru vechime ...

Stie cineva de unde se poate obtine adeverinta pentru vechime in munca la Intreprinderea de Fire si Tesaturi din Fire de Sticla Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Panduru Maria , utilizator 10:32, 12 Octombrie 2024
Vorbiti de actuala SC FIROS SA?
Intreprinderea de Fire si Fibre din Sticla se numeste in prezent FIROS. SA si are sediul in Bd. Timisoara nr. 100. Cartile de munca ale salariatilor vechii societati se gasesc arhivate la aceasta societate .
Multumesc dlui Cornel Vasile pentru informatia pretioasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprinderea de fire si tesaturi din fire de sticla stie cineva ... Panduru Maria Panduru Maria INTREPRINDEREA DE FIRE SI TESATURI DIN FIRE DE STICLA Stie cineva cum putem obtine adeverinta privind vechimea in munca de la aceasta societate? (vezi toată discuția)
Arhivele trustului antrepriza generala carpați Aurelialita Aurelialita Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ... anttony anttony Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)