avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca un om intra intr-un local si nu doreste sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca un om intra intr-un local si nu doreste sa consume nimic, ...

Daca un om intra intr-un local si nu doreste sa consume nimic, paoate fi rugat sa paraseasca localul sau dst afara pe acest motiv?
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 22:15, 22 Septembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar un nesimtit intra si ocupa un loc fara sa consume nimic.
Poate altul vrea sa consume ceva si nu gaseste loc.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si atunci de ce se afla acolo?
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu toată stima e puerila întrebarea dvs.Bineinteles ca poate fi invitat/scos afara din local,exista alte locuri parcuri ,biblioteci,biserici unde se poate medita studia etc.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-o biserica poti intra orucand sa re reculegi, sa te linustesti, sa te incarci cu energie pozitiva...., si nu te va zcoate nimeni afara, decat seara la incuierea busericii.

Alte discuții în legătură

Accesul interzis intr-un local AncaBeldiman AncaBeldiman Buna ziua! As vrea sa stiu daca se poate interzice accesul intr-un local ca urmare a unei neintelegeri avute cu cativa angajati ai localului si iubita ... (vezi toată discuția)
Discriminare? rusudanrusu rusudanrusu Am fost inpreuna cu un prieten la un local,unde de ceva vreme eram clienti fideli si unde pina in acel moment eram considerati de-ai casei. Cunoscindu-ne ... (vezi toată discuția)
Actionare biserica in instanta din cauza zgomotului Mihaiiil Mihaiiil Buna ziua, Ma puteti ajuta cu niste sfaturi si pasi de urmat pentru a actiona in instanta preotii bisericii de vizavi de blocul meu? Motivul este zgmotul ... (vezi toată discuția)