avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Va salut! Am și eu o problema. Am fost cu mașina ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Va salut! Am și eu o problema. Am fost cu mașina mea, ford ...

Va salut! Am și eu o problema. Am fost cu mașina mea, ford focus 1 2002 1.8 TDCI in service caci avea următoarea problema - în unele momente nu voia sa pornească deloc, martorul buji incandescente clipind non stop, am zis ca este vremea să merg cu ea în service. Am dus-o pentru constatare. Mecanicul m-a sunat ziua următoare și mi-a spus ca ma costa 1140 lei reparația, un injector a fost defect și l a schimbat cu unul sh, 3 au fost înfundate, filtrul de motorina a fost schimbat ca avea particule de nichel în el (a fost schimbat în urma cu 4 zile de tatăl meu) și uleiul a fost completat. Au trecut 10 zile și iar îmi face asa, vreau sa ma întorc mâine la service și sa ii pun sa mi-o repare. Însă sunt panicat ca îmi vor cere mai multi bani sau vor refuza sa mi-o repare dintr-un motiv aiurea. Ce as avea de făcut în cazul în care vor sa le mai dau bani? Probabil au văzut ca sunt începător și au zis sa ma fraiereasca, nu știu. Legal, ce as putea face in cazul in care imi mai cer bani, desi nici nu au trecut cele 3 luni de garantie.

Alte discuții în legătură

Posibilitatea schimbarii autoturismului in perioada de garantie! mass mass Buna ziua! Va rog sa ma indrumati intr-o problema! Este vorba despre o masina Ford Focus luata in august 2010 noua. - In luna ianuarie 2011 am sesizat ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism mitika255 mitika255 Buna ziua in data de 06.06.2012 am vandut un autoturism marca ford focus fab.2006 ,diesel cu contract de vanzare cumparare.In data de 21.06.2012 noul ... (vezi toată discuția)
Schimbare auto in perioada garantiei Mella87 Mella87 Buna ziua! Am si eu o problema. Am achizitionat in iulie 2012 in sistem leasing (preluare de leasing) auto ford mondeo care avea in bors afisaul \\\\"engine ... (vezi toată discuția)