avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, va rog frumos dacă puteți sa îmi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, va rog frumos dacă puteți sa îmi răspundeți ...

Bună ziua, va rog frumos dacă puteți sa îmi răspundeți la o intrebare ,elevii care au dat bacalaureatul mai primesc bursa sociala pe luna august.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 16 Septembrie 2024
Buna ziua!
Bursele sociale au fost acordate pana la sfarsitul anului scolar.
Pentru elevii din anii terminali, bursele sociale se acordă și în perioada primei sesiuni a examenului național de bacalaureat sau a examenului de certificare a calificării profesionale, până la comunicarea rezultatelor finale, conform formulei de calcul prevazute de lege, cu condiția ca elevii bursieri să se prezinte la examene.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Burse de merit ValeriaCs ValeriaCs Buna ziua, Copilul meu este in clasa a doua. Va rog sa imi spuneti daca pentru acordarea bursei de merit se iau in considerare rezultatele la ... (vezi toată discuția)
Termen 60 zile absolvire - somaj Stef111 Stef111 Buna ziua, am sustinut anul acesta examenul de bacalaureat si l-am picat in cele doua sesiuni, (iunie si august), astazi am fost la agentia fortelor de munca ... (vezi toată discuția)