avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua ! Copilul meu este la o scoala cu program ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua ! Copilul meu este la o scoala cu program sportiv , ...

Buna ziua ! Copilul meu este la o scoala cu program sportiv , programul orelor de curs la scoala respectiva incepe de la 7.30 dimineata iar programul orelor de sport ( in afara scolii pe un teren sportiv) de la ora 6.30 . Copilul se trezeste la ora 5 dimineata , incepe orele de antrenament la 6.30 pana la 8.30 maxim 9 apoi doua ore sta pe strazi ( nu mai are timp sa ajunga acasa si apoi la scoala unde programul lui incepe de la 10.30) are cursuri pana la ora 15.30 -16.30 in unele zile. Practic copilul meu petrece 12 ore doar la scoala +antrenamente.
Intrebarea mea este daca este legal acest lucru scoala sa aiba program de la 7.30 iar antrenamentul care este disciplina scolara la 6.30. Am rugat profesorul (angajat al scolii ) sa lege orele de antrenament de orele de curs ori dimineata ori dupa amiaza dar am fost refuzati .
Astept un raspuns . Multumesc !

Alte discuții în legătură

Sportul la romani trope_doi trope_doi In primul rand vreau sa precizez ca sportul este o activitate necesara, benefica pentru sanatate atunci cand este practicat cu regularitate si organizat. Se ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de scutire pentru orele de sport - care care este actul normativ? petrider petrider buna, as dori sa aflu daca exista vreo lege privind acceptarea de scutiri de le ora de educatie fizica si sport a unui elev de liceu (IX) care practica sport ... (vezi toată discuția)
Ora de religie si programul copiilor care nu participa la ea sandoor sandoor Buna ziua, intrebarea mea este in legatura cu ora de religie din scoli, practic saptamana trecuta s-a cerut sa semnam sau nu un formular prin care exprimam ... (vezi toată discuția)