avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... daca nu am primit decizia de recalculare, insa am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

daca nu am primit decizia de recalculare, insa am primit pensia ...

daca nu am primit decizia de recalculare, insa am primit pensia pe septembrie , la nivelul lunii august, trebuie sa fac contestatie la casa de pensii ??
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:08, 17 Septembrie 2024
Cunosc si eu oameni care n-au primit decizia de recalculare.
Nu am aflat nici un motiv de la autoritati.
Nu stiu ce sfat da va dau. De la casa de pensii o sa vi se spuna sa aveti rabdare....
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
am vrut sa trimit online o contestatie, dar mi-a venit inapoi emailul, cu mentinea ca au casuta plina!
Contestație pentru ce`? Ce să contestați, dacă n-ați primit decizia care ar putea fi contestată`?!
Momentan nu aveți un act de contestat în termenul de 45 de zile.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de pensie respinsa cu caracter provizoriu Paulina Haus Paulina Haus Buna ziua, am depus cererea de pensie la data de 23.09.2019 prin intermediul Casei de Pensii din Austria la Casa de Pensii Bihor. Am intrebat de cateva ori ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie pensionare initiala si decizia de recalculare seldom seldom Buna ziua, Mama mea a primit o decizie de pensionare initiala pe care a contestat-o la CNPP conform Legii 263/2010. Si suma initiala era gresit ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei privind recalcularea pensiei de serviciu Atonn Atonn Buna ziua, Cerandu-mi scuze pentru deranj, indraznesc sa va adresez cateva intrebari legate de intocmirea unei contestatii la decizia de recalculare a ... (vezi toată discuția)