avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Are cineva un model de contestatie privind ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Are cineva un model de contestatie privind masura ...

Buna ziua! Are cineva un model de contestatie privind masura asiguratorie a propirii conturilor?
Nu exista modele, apelati la un avocat, pt o contestatie , trebuie sa aveți un motiv, ce model sa fie sa cada pe speta dvs?!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti pe undeva pe pagina mea de fb sau pe site-ul CSM un ghid pentru justitibili in materie civila. Dar, cum spunea si colega mai sus, nu modelul este important, ci argumentarea, termenele de respectat etc. Macar vorbiti cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revista romana de dreptul muncii nr.3/2006 Emil Lasconi Emil Lasconi [b]VA ROG FOARTE MULT ,DACA ARE CINEVA REVISTA ROMANA DE DREPTUL MUNCII NR.3/2006 SA-MI TRIMITA SCANATE PAGINILE 137-143 . STIU CA ESTE UN EFORT IN PLUS PENTRU ... (vezi toată discuția)
practica judiciara libstrers libstrers salut, sunt student la drept si as avea o intrebare pentru cei ce ma pot ajuta. Tocmai citeam la procedura penala, printre masurile premergatoare sedintei ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a u.p - lipsa de respect a prim procurorului bagobond bagobond Am o problema, cu un prim procuror (care in speta, nici nu prea da pe la serviciu !!! ). Am formulat in urma cu cateva luni o cerere de urgentare a U.P. ... (vezi toată discuția)