avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am declarat la primarie casa de locuit, în anul 2016. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am declarat la primarie casa de locuit, în anul 2016. Acum m-am ...

Am declarat la primarie casa de locuit, în anul 2016.
Acum m-am trezit brusc ca rolul meu fiscal a fost contopit cu vecinul, adica proprietarul terenului, pe baza declaratiei lui pe propria raspundere.
Este legal asa ceva?
Eu stiu ca nimeni nu poate face schimbare in registrul agricol la pozitia mea doar eu. Ce am declarat cu ani în urma asa trebuie sa ramana.
Ce pot sa fac?

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate URIAS URIAS Buna ziua, vecinul meu are 6 copii si foarte mult teren agricol in proprietate. Din cei 6 copii, baiatul cel mic a ramas acasa pentru ași ingriji parintii. ... (vezi toată discuția)
Teren Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu buna ziua. pentru un teren folosit din anul 1976 , din j. Dambovita , ce temei legal pot invoca? uzucapiunea in baza codului civil , respectiv 1837, 1846, 1848 ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa fac un act autentic? Mariusik_84 Mariusik_84 Buna ziua, In anul 1974 am cumparat, cu chitanta de mana, un teren si in acelasi an am construit si o casa. Am rol la financiar pe numele meu si platesc ... (vezi toată discuția)