avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineata! Ma poate ajuta cineva cu lista ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineata! Ma poate ajuta cineva cu lista notarilor romani ...

Buna dimineata!
Ma poate ajuta cineva cu lista notarilor romani ce activeaza in Spania si Italia, este undeva o lista publicata?
Multumesc!
Zi buna tuturo membrilor!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:26, 17 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ambasadele şi consulatele României pot efectua o serie de operaţiuni notariale prin care să asigure capacitatea actelor întocmite de cetăţenii români în străinătate de a îşi produce efectele juridice pe teritoriul României şi în faţa autorităţilor române.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila declaratie semnata in fata consulului? Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna ziua, as avea si eu o intrebare. Se va da o declaratie in fata consulului roman la Bruxelles, care e necesara a fi folosita in Israel. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Procura facuta in strainatate la consulat sau la notar public? ghitzarushul ghitzarushul As dori sa stiu daca procura facuta la cosulatul Romaniei in Franta este echivalenta cu procura facuta la un notar public (in Franta). Banuiesc ca cea facuta ... (vezi toată discuția)
Procura facuta la consulatul romaniei in italia george si antonia george si antonia Sunt in Italia si trebuie sa deschid urgent un cont in Romania. Se poate face o procura la consulat pentru a imputernici pe cineva din tara fara ca acea ... (vezi toată discuția)