avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cotestatie la executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cotestatie la executare

Buna ziua! Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Prin Legea 278 din 2006 s-au aborgat art. 205 si 206, insulta si calomnia. Am facut recurs inainte de modificare, deoarece aveam o amenda administrativa. Voi fi achitata? Ce mi se va intampla? Pot face vreo contestatie? Cine ma poate ajuta - astept sugestii! Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 21:10, 27 Ianuarie 2008
Din pacate legea a fost modificata din nou si insulta si calomnia sunt din nou sanctionate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotestatie la executare Anamaria Cosoleanu Anamaria Cosoleanu Buna ziua! Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Prin Legea 278 din 2006 s-au aborgat art. 205 si 206, insulta si calomnia. Am facut recurs inainte ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare Anamaria Cosoleanu Anamaria Cosoleanu Buna ziua! Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Prin Legea 278 din 2006 s-au aborgat art. 205 si 206, insulta si calomnia. Am facut recurs inainte ... (vezi toată discuția)
Art.205 si art 206, cod penal, mai sunt în vigoare? dandanaua dandanaua Insultasi calomnia prev.de art.205 şi art.206 cod penal au fost abrogate în 2007.In 2008, curtea constitutionala a decis neconstitutional textul de lege care ... (vezi toată discuția)