avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA seminte de legume ptr.insamantat conf.Ordin ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA seminte de legume ptr.insamantat conf.Ordin 4634/2022 + Legea ...

TVA seminte de legume ptr.insamantat conf.Ordin 4634/2022 + Legea 296/2023 prevad 9% . La achzitie intracomunitara de seminte legume se aplica 9%. Decontul precompletat a venit cu TVA 19% la achizitia intracomunitara de seminte. Care este cel corect 9% sau 19% ? Daca este cel de 9% trebuie facuta notificare ptr.corectie ( valoarea depaseste 5000lei sau 20% ).

Alte discuții în legătură

Ajustare tva imobil. MateiOvidiu MateiOvidiu 1. In Mai 2022 Am platit avansul pentru un imobil de pe SRL. Fiind o tranzactie imobiliara intre 2 firme, s-a aplicat taxare inversa, deci nu s-a platit ... (vezi toată discuția)
Va trebui să achit diferența de tva până la 9%? Ovidiu_t Ovidiu_t Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, dacă am plătit apartamentul integral în 2023, iar contractul de vânzare-cumpărare urmează să-l semnez cu dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 dumilor dumilor Persoana juridica in Romania, am achizitionat cherestea de la o alta pers. juridica, tot din Romania, ambele platitoare de tva. problema: decontul 300 am ... (vezi toată discuția)