As avea nevoie de ajutor în următoarea problema:
- angajatul a fost în concediu medical 20 de zile și 80 de zile in cm îngrijire copil bolnav
- angajatorul eliberează la cererea angajatului o adeverinta cu nr de zile de CM. În adeverință este trecut ca angajatul are 100 de zile de CM.
- firma refuza sa corecteze adeverință, în loc de 100 sa fie doar 20 de zile, pt ca zilele de CM îngrijire copil bolnav nu sunt incluse în nr total de zile CM conform art 34 oug 158/2005.
Cui cer ajutorul in acest caz?
Când am sunat la itm aceștia au zis ca nu e treaba lor ce hârtii fac cei fe la munca.
Pai am sunat și la ei și au spus ca ei nu au cum sa oblige o firma sa corecteze.
Ei doara pot refuza plata cm.
Dar problema e la mine, ca dacă ma îmbolnăvesc și un doctor vede 100 de zile nu îmi da nici unul cm, pt ca înseamnă să se facă o comisie speciala și toți fug ca de dracu sa facă acte.
Din păcate cam eu is și cu vina și cu păcatul.
In afara de instanta judecatoreaca, nimeni nu poate verifica, amenda, obliga firma legat de ce lucruri scriu în actele emise de ei?
Plata cm
danut30
daca intr-o luna am efectuat norma aferenta pana pe data de 25 ,si incepand cu data de 26 sunt in concediu medical ,cum voi fi platit ? (vezi toată discuția)