avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... OUG 107/2024 se anuleaza taxele locale?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

OUG 107/2024 se anuleaza taxele locale?

conform OUG 107/2024 se anuleaza taxele locale in procent de 50% sau doar accesoriile ?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 16:13, 17 Septembrie 2024
Buna ziua

Pentru datoriile restante la 31 august se anuleaza:
- 50% din datoria principala pentru datorii mai mici sau egale cu 5000 lei.
- 25% din datoria principala pentru datorii mai mari de 5000 lei.
- toate penalitatile si dobanzile indiferent de valoarea datoriei

Conditia este sa platiti 50% sau 75% (in functie de valoarea ei) din datoria principala pana la data depunerii cererii de anulare, dar nu mai tarziu de 25 Noiembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna legea 107/2024 nicu144 nicu144 Buna ziua. Chiar nu intelegem ce insemna legea 107/2024. Daca am datorii la anaf pe baza unui cereri care mi-a venit azi, o completez si scap de datorie? Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate lamuri cineva ce beneficii are o societate ... DENYYY DENYYY Buna ziua! Ma poate lamuri cineva ce beneficii are o societate care are datorii la fisc cu noua amnistie din septembrie 2024. Ce acte trebuie sa depuna si ce ... (vezi toată discuția)
Plic de la anaf cu titlul de scrisoare de informare Dany320 Dany320 Bună ziua, În urmă cu 20 ani prietena mea a avut un dosar(lipsa permis auto) și dată în judecată de poliție, amendă și cheltuielile de judecată au ... (vezi toată discuția)