avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! L.am dat in judecata pe fostul sot pt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! L.am dat in judecata pe fostul sot pt majorarea pensiei ...

Buna ziua! L.am dat in judecata pe fostul sot pt majorarea pensiei alimentare,iar doamna presedinte a dat pronunțare 1/3 pentru amandoi copiii.Fostul sot vrea sa faca recurs pt ca nu accepta ca a dat maxim pentru mărire.Credeti ca poate sa.i schimbe hotararea doamnei judecator cu recursul pe care il face?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:48, 19 Septembrie 2024
Buna ziua, depinde de circumstantele cauzei dar in principiu, daca va aparati corespunzator, nu se va schimba hotararea.
Sunt multe necunoscute. 1/3 din ce, din salariul net actual`?
Dacă are salariu momentan, precentul de 1/3 nu va fi schimbat de instanța SUPERIOARĂ.

Dar vedeți, să nu fie o pensie de boală, că lucrurile se schimbă radical.
Nu va putea plăti mai mult decât îî permite pensia.
Sau poate are salariu, dar a depus apel așa..., ca să vă șicaneze.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
Are salariu.Doar ca vrea sa faca recurs si sa bage avocat pentru ca nu ii convine ce hotarare a dat doamna judecator.Pana acum ne.am reprezentat singuri,fara avocați.

Dapix a scris:

Sunt multe necunoscute. 1/3 din ce, din salariul net actual`?
Dacă are salariu momentan, precentul de 1/3 nu va fi schimbat de instanța SUPERIOARĂ.

Dar vedeți, să nu fie o pensie de boală, că lucrurile se schimbă radical.
Nu va putea plăti mai mult decât îî permite pensia.
Sau poate are salariu, dar a depus apel așa..., ca să vă șicaneze.

N-are sanse sa obtina un procent mai mic de 1/3 din venitul lunar net, pentru doi copii.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
Mai poate sa.si retraga cererea de apel daca a bagat.o deja de 11 zile?

Dapix a scris:

N-are sanse sa obtina un procent mai mic de 1/3 din venitul lunar net, pentru doi copii.

Alte discuții în legătură

Decădere din drepturile părintești la cerere Deearaducu Deearaducu Se poate face decăderea din drepturile părintești la cerere...sa explic am un frate care a avut o relație de concubinaj nu căsătorie...sa despărțit ... (vezi toată discuția)
Despre actele pentru buletin si parasirea tarii natale a unui minor Elena Mitru Elena Mitru Revin cu o intrebare.Daca tatal minorului de 16 ani si 10 luni l.a recunoscut la nastere,apoi l.a parasit si platindu.i de 2 ori pensia alimentara,apoi ne mai ... (vezi toată discuția)
Copropietar cu fiul meu - probleme elisia elisia Buna ziua!Am o intrebare,va rog sa.mi spuneti ce sanse am si cum sa imi rezolv aceasta problema!Problema este urmatoarea:m.am mutat acum cativa ani dintr.un ... (vezi toată discuția)