avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestație concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestație concurs

Pot contesta nota la proba practica la calculator, dar sa mi corecteze în fata mea? Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 18 Septembrie 2024
Mulțumesc frumos, am fost chemata sa mi verifice lucrarea în fata mea
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bafta la verificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs angajare madone121 madone121 Buna seara, Vreau sa stiu daca exista vreun demers legal prin care pot contesta subevaluarea unui candidat la un concurs de angajare? Mai exact, am dat ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie dansidana dansidana DORESC SA STIU DACA CELE 48 DE ORE PENTRU DEPUNEREA CONTESTATIILOR SUNT ORE LUCRATOARE SAU ORE CALENDARISTICE . CONCURSUL A AVUT LOC INTR-O ZI DE JOI , IAR ... (vezi toată discuția)