avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara as vrea sa stiu daca parintii mei trebuie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara as vrea sa stiu daca parintii mei trebuie sa faca ...

Buna seara as vrea sa stiu daca parintii mei trebuie sa faca Certificatul de viata pt pensie, ei sunt rezidenti in Italia dar domiciliu il are in Romania la casa lor si pensiile le intra in contul din Romania .Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Mykuzola , utilizator 10:28, 18 Septembrie 2024
Da, trebuie sa faca dovada ca traiesc, daca 6 luni nu semneaza ei cuponul de pensie.
Cine primeste si semneaza cupoanele lor'?
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
Cupoanele le baga postasul in posta .

Dapix a scris:

Da, trebuie sa faca dovada ca traiesc, daca 6 luni nu semneaza ei cuponul de pensie.
Cine primeste si semneaza cupoanele lor'?

Cei de la Casa de pensie știu că ei în realitate locuiesc în altă țară`?
Că dacă poștașul nu zice nimic, și vă lasă cupoanele, nu va fi o problemă.
Important este să nu-i pârască cineva la Casa de pensii.
Da stie ,eu am facut aici intrebarea ca sa stiu sigur ca muti nu fac pt ca au spus ca doar cine are contul in strainatate si le intra pensia acolo trebuie sa faca.

Dapix a scris:

Cei de la Casa de pensie știu că ei în realitate locuiesc în altă țară`?
Că dacă poștașul nu zice nimic, și vă lasă cupoanele, nu va fi o problemă.
Important este să nu-i pârască cineva la Casa de pensii.

Citiți în următorul LINK comunicatul CNPP:
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Bună seara, daca am o pensie de urmas pt care am solicitat sa ... Georgiana10983 Georgiana10983 Bună seara!! Daca am o pensie de urmas și am solicitat sa intre pe card, cuponul de pensie care o sa vina la domiciliu trebuie semnat pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Plata pensie - restanta pt pers cu domiciliu in strainatate Alia121 Alia121 Buna ziua, Mama mea are domiciliul in strainatate si nu isi primeste pensia la timp si nici cupon de pensie. Decizia de pensionare i-a venit la sfarsitul ... (vezi toată discuția)