avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara,cu permisiunea dumneavoastră,va rog să ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara,cu permisiunea dumneavoastră,va rog să mă lămuriți ...

Bună seara,cu permisiunea dumneavoastră,va rog să mă lămuriți intr_o problema.Sunt pensionara din 2014 ,dar nici acum nu știu care au fost sporurile care s_au luat în calculul pensiei.In învățământ începând cu luna iulie 1997 conform Legii 128/1997 legea Statutului personalului didactic am avut următoarele sporuri: Indemnizație conducere,spor stabilitate,spor neuropsihic.spor dirigenție( începând cu acea dată și educatoarele și invatatorii au beneficiat de acel spor),spor de vechime,gradație de merit,salariu de merit,practica pedagogica,plata cu ora,premiu lunar de 2%,al XIII _lea salariu,Cu respect dacă puteți să mă lămuriți,f.multi colegi nu știu cum ne_au fost calculate ppensiile și ce sporuri au fost calculate.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:39, 18 Septembrie 2024
Premiu lunar de 2%, al XIII -salariu nu au fost luate in calcul la stabilirea pensiei in 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt profesor gradul i, vechime 12 ani in invatamant, ... katushka katushka Bună ziua, sunt profesor gradul I, vechime 12 ani in invatamant, vechime în muncă 25 ani, cu gradatie de merit și dirigenție. Ce salariu de bază ar ... (vezi toată discuția)
Calcul transa vechime in invatamant ana500 ana500 Buna ziua . :help: Va roooog muuult sa ma ajutati si pe mine in lamurirea catorva aspecte :-/: 1. - [u]Este vorba de calculul transei de vechime in ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)