Unde pot reclama o instituție de cult BOR pt că nu- mi răspunde la o sesizare trimisă pe email de 4 LUNIi de zile ?? (au primit-o, am verificat la telefon-registratura + 1consilier, nici nr de înregistrare, nimic)
NU respectă nici legea, nici statutul lor publicat pe site.
După 2 luni le- am scris celor de la Patriarhie sa intervină aici și nimic, acum sunt 4 luni.
Linkul trimis de dvs nu poate fi deschis : 404, probabil sunt adresele de email ale Patriarhiei ??
Ei chiar nu știu că încalcă legea+ Statutul ??
Merci pt răspuns
Alexandrarares a scris:
Buna ziua!
Puteti reclama la patriarhie.
Gasiti aici date de contact [ link extern ] /
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Instituție de cult BOR = parohie? Depinde pentru ce doriți. Din punct de vedere strict administrativ, parohiile sunt supervizate (nu conduse) de protopop. Însă ele dispun de o largă autonomie
Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluționarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanței de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoașterea dreptului pretins sau a interesului legitim și repararea pagubei ce i-a fost cauzată. Interesul legitim poate fi atât privat, cât și public.
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Foarte adevarat, cu observatia ca un cult nu este o autoritate, ci o persoana juridica de utilitate publica. Daca e o problema patrimoniala, poate merge in civil. Daca e o problema de credinta, .... [ link extern ] Cornel Vasile a scris:
Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, .....