avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Primire in spatiu locativ ! Cum pot sa fiu primit in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Primire in spatiu locativ ! Cum pot sa fiu primit in spatiu la logodnica mea in ...

Buna Ziua! Cum pot sa fiu primit in spatiu la logodnica mea in Romania ? Eu fiind de cetatenie austriaca..Am fost sa ma interesez , mi sa spus ca numai daca eram de cetatenie romana.
Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:17, 19 Septembrie 2024
Pentru a fi beneficiarul unui drept de sedere in România este necesar să vă adresați Inspectoratului General pentru Imigrari [ link extern ] /
Nu imi este clar ce anume doriti. Pentru documente privind rezidenta, aveti informatii aici: [ link extern ] .
Va multumesc frumos , dar linkul nu se poate deschide.
Nu inteleg de ce, mai incerc odata. [ link extern ] /
Va multumesc pentru ajutorul acordat! Mai am o intrebare: Cum fac sa pot intra in spatiu la logodnica ? Sau nu este obligatoriu . Am incercat sa imi fac flotant , dar mi s-a spus doar ptr cetatenii romani. Este poate simplu sa declar doar unde voi locui cu logodnica ?

Alte discuții în legătură

Cum fac sa pot intra in spatiu la logodnica ? sau nu este obligatoriu ... Geo_65 Geo_65 Cum fac sa pot intra in spatiu la logodnica ? Sau nu este obligatoriu pentru a obtine permis de sedere . Am incercat sa imi fac flotant , dar mi s-a spus doar ... (vezi toată discuția)
Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)
Drept de rezidenta? vrabie.alina vrabie.alina sper ca pun intrebarea la \"rubrica\" potrivita si ca ma veti ajuta cu un raspuns :) am o prietena cu dubla cetatenie (algeriana si libaneza); are nevoie de ... (vezi toată discuția)