avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum fac sa pot intra in spatiu la logodnica ? Sau nu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum fac sa pot intra in spatiu la logodnica ? Sau nu este obligatoriu ...

Cum fac sa pot intra in spatiu la logodnica ? Sau nu este obligatoriu pentru a obtine permis de sedere . Am incercat sa imi fac flotant , dar mi s-a spus doar ptr cetatenii romani. Este poate simplu sa declar doar unde voi locui cu logodnica ?

Alte discuții în legătură

Primire in spatiu locativ ! cum pot sa fiu primit in spatiu la logodnica mea in ... Geo_65 Geo_65 Buna Ziua! Cum pot sa fiu primit in spatiu la logodnica mea in Romania ? Eu fiind de cetatenie austriaca..Am fost sa ma interesez , mi sa spus ca numai daca ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu un cetatean din republica moldova gargamella gargamella Vreau sa iau o pers in spatiu din rep. moldova ptr a avea C.I in Ro - ce demers trebuie sa urmez... din cate am citit trebuie sa fac o invitatie prin ... (vezi toată discuția)