avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire bani bransament electricitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire bani bransament electricitate

Bună ziua!Urmeaza să ma branșez la curent pe terenul proprietate personala unde am casa in constructie.Din auzite,am intelea ca exista o OUG care prevede plata pt bransament,apoi banii se restituie celui care s-a bransat(platesti undeva la 2000 lei si se restituie 1800).Cunoasteti aceste aspecte?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:29, 24 Ianuarie 2025
Buna ziua!
Banii se restituie consumatorului in anumite conditii.
Gasiti detalii aici
www.avocatnet.ro/articol_618...
Buna seara. Noi am facut bransamentul in 2022 ,si inca nu ni s-a ramborsat nimic..
Stie cineva cum se procedeaza ?
Adrian Vasile10 a scris:

Bună ziua!Urmeaza să ma branșez la curent pe terenul proprietate personala unde am casa in constructie.Din auzite,am intelea ca exista o OUG care prevede plata pt bransament,apoi banii se restituie celui care s-a bransat(platesti undeva la 2000 lei si se restituie 1800).Cunoasteti aceste aspecte?Multumesc!

Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
Felicia Moraru, utilizator
cred ca mai intai ar trebui facuta o solicitare. in al doilea rand, termenul e de 5 ani
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul ... tenegabi tenegabi Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din bransamentul de lumina a vecinului de pe proprietatea mea eugenia-vava eugenia-vava Soacra mea a contruit prin 1965 o casa pe care a bransat-o la reteaua de curen. In urma decesului ei casa si curtea s-a impartit celor 2 mostenitori care au ... (vezi toată discuția)
Bransare conducta gaz aadynna aadynna buna ziua! vreau sa intreb daca ati avut un dosar pt o bransare la conducta de gaz fara acordul proprietarului . vreau sa chem in judecata pe cei de la e-on ... (vezi toată discuția)