avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire bani bransament electricitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire bani bransament electricitate

Bună ziua!Urmeaza să ma branșez la curent pe terenul proprietate personala unde am casa in constructie.Din auzite,am intelea ca exista o OUG care prevede plata pt bransament,apoi banii se restituie celui care s-a bransat(platesti undeva la 2000 lei si se restituie 1800).Cunoasteti aceste aspecte?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:54, 18 Septembrie 2024
Buna ziua!
Banii se restituie consumatorului in anumite conditii.
Gasiti detalii aici
www.avocatnet.ro/articol_618...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul ... tenegabi tenegabi Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind contractele consumatorului cu enel krystal50 krystal50 Maconfrunt cu urmatoarea situatie , fapt ce am ramas fara lumina si fara apa. Urmare divortului si partajului, proprietatea mea , vecina cu a fostului sot ... (vezi toată discuția)
Bransament apa buna ziua, locuiesc la tara, avem coloana de apa ... nelu1973 nelu1973 Bransament apa Buna ziua, locuiesc la tara, avem coloana de apa trasa pe strada de ani buni. Anul acesta s a pus grupul de pompare si urmeaza bransarea. Am ... (vezi toată discuția)