avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoaterea din bransamentul de lumina a vecinului de pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoaterea din bransamentul de lumina a vecinului de pe proprietatea mea

Soacra mea a contruit prin 1965 o casa pe care a bransat-o la reteaua de curen.
In urma decesului ei casa si curtea s-a impartit celor 2 mostenitori care au acum intrari separate atat in casa cat si in curte.Bransamentul si nisa a ramas la unul din mostenitori,care doreste separarea,adica 2 bransamente si 2 nise pentru a nu se incalca proprietatea celui cu bransamentul in curte in caz de avarii.Va rog poate stie cineva cum se poate proceda.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:15, 17 Septembrie 2010
Ati vorbit cu cei de la curent?
Din cate stiu, exista niste "regulamente" ale lor, cel putin ciudate, din punctul meu de vedere. Nu cred ca va poate obliga sa faceti 2 "bransamente". (de ex: daca vrei sa te bransezi la curent de la cineva, electrica nu-ti cere acordul acestuia, exprimat in forma autentica, asa cum cer de ex. cei de la E-On).
E adevarat ca se intra pe proprietatea lui, dar sa fim seriosi, asta nu se intampla decat foarte rar.
In concluzie, cred ca trebuie sa va sfatuiti cu cei de la Electrica.
trebuie sa faceti cerere la ENEL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind contractele consumatorului cu enel krystal50 krystal50 Maconfrunt cu urmatoarea situatie , fapt ce am ramas fara lumina si fara apa. Urmare divortului si partajului, proprietatea mea , vecina cu a fostului sot ... (vezi toată discuția)
Nationalizare retea electrica extinsa in sistem privat antonio1 antonio1 Buna ziua, se pune urmatoarea problema, mai multi oameni au nevoie de curent intr-o zona unde nici primaria nici enel nu vrea sa investeasca. Oamenii ... (vezi toată discuția)
Casa de cumparat - acte necesare adriana rusu adriana rusu as dori sa va intreb inainte de a-mi cumpara o casa ce acte trebuie sa cer propietarului ? va intreb deoarece casa de care va intreb nu are energie electrica ... (vezi toată discuția)