avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, imi spune cineva daca alocatia copiilor si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, imi spune cineva daca alocatia copiilor si pensia ...

Buna ziua,imi spune cineva daca ,alocatia copiilor si pensia alimentara este considerat venit impozabil(pt a beneficia de bursa pt copii),multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 18 Septembrie 2024
Nu sunt venituri impozabile , dar se iau in calcul pentru burse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! alocația de stat pentru copii și pensia alimentara ... Livia44 Livia44 Bună ziua! Alocația de stat pentru copii și pensia alimentara sunt venituri supuse impozitarii? Rog raspuns cu justificare prin lege, articol, litera. Am ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara poparaluca poparaluca Buna ziua, Referitor la deducerea suplimentara acordata unui salariat, legislatia nu este foarte clara. Copiii minori ai contribuabilului sunt considerati ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ana500 ana500 Buna ziua . Am o nelamurire cu privire la alocatiile copiilor . Trebuie sa analizez dosarele depuse pentru acordare bursa sociala sau medicala ( lucrez ... (vezi toată discuția)