avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața! Pentru ieșirea din indiviziune și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața! Pentru ieșirea din indiviziune și uzucapiune, ...

Bună dimineața! Pentru ieșirea din indiviziune și uzucapiune, dacă am plătit toate taxele, 24 de ani putem deveni proprietari ? Vă mulțumesc, frumos!
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 09:47, 19 Septembrie 2024
Bună ziua,

Este posibil. Sunt mai multe aspecte de clarificat și veți avea niște expertize de făcut.

av. Pleviț Anamaria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire giulia84 giulia84 Buna ziua,am avut un proces pentru dzbaterea mostenirii dupa tata,(noi fiind 4 fratii si mama,) am dezbatut-o in tribunal in care 2 din frati nu sau ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenitor gabriela suardi gabriela suardi Am mostenit de 9 ani un teren cu o casa. Avand 90% si neputand sa fac iesirea din indiviziune pot sa devin proprietar daca cei 2 au lasat in abandon cei 10% ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune Gibrail Gibrail Buna ziua, Am urmatoarea situatie: suntem 4 coproprietari ai aceluiasi imobil. Cel care are 50% din imobil nu doreste sa vanda imobilul, nici sa il cumpere ... (vezi toată discuția)