avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită SENTINTA DEFINITIVA PENALITATI! Bună ziua, o ...
Discuție deschisă în Executare silită

SENTINTA DEFINITIVA PENALITATI! Bună ziua, o întrebare am o hot definitiva cu suma fixa de ...

Bună ziua, o întrebare am o hot definitiva cu suma fixa de penalități, după ce am legalizat hot, am fost nevoita sa apelez la un executor pt a-mi recupera suma, ideea este ca debitorul a făcut contestație și a câștigat, motivația a fost rea-credinta mea, pt ca am vrut sa îmi recuperez ce de fapt este decis prin Sentința judecătorească.
În apel la fel sa câștigat contestația, și motivarea este la fel, fără sa fie expuse alte motive cum ar fi vicii de procedura, sau sa mi se desființeze sentința! Soluția este Nefondat!
Ce pot face, pt ca nu mi se pare corect, după ani de zile petrecuți în instanta, sa am o asemenea sentința!
Pot apela la Curtea de Justiție, ma gândesc ca dacă au anulat actele executorului fără nici un motiv, dacă voi depune din nou se va declara Autoritatea de lucru judecat...
Va mulțumesc pt eventualele răspunsuri!
Nu cred ca putem sa va indrumam spre vreun temei legal fara sa vedem hotararea, asa incat mergeti la un avocat cu ea sa o citeasca, sa vada executarea aceea si sa va indrume cum anume sa faceti o executare fara sa aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncuviintare executare silita comerciantu comerciantu proces cistigat in instanta in stadiul apel,apelul se respinge ca ,,nefondat,, printro hotarire definitiva ,dupa 45 de zile deschid un dosar de executare ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii este "executata" de acelasi executor? catinf catinf Buna ziua, Am achitat debitul in calitate de tert dobanditor imobil, iar intre timp contestatia mea la executare s-a admis (in apel), desfiintand executarea ... (vezi toată discuția)
Executori emilia ionescu emilia ionescu Este titlu executoriu hotararea legalizata pe copia comunicata, alta decat cea din dosarul cauzei, semnata de judecatori? Pot fi desfiintate actele ... (vezi toată discuția)