avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnare situatii financiare ale unei societati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnare situatii financiare ale unei societati

Situatiile financiare ale unei societati pot fi semnate de un angajat al departamentului contabil care nu este membru CECCAR?
Departamentul contabil poate fi condus de catre o persoana care nu este membru CECCAR?
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 16:34, 2 Octombrie 2024
Se semnează de către persoanele care organizează şi conduc contabilitatea entităţilor (care poate fi si angajat cu studii superioare in domeniu), potrivit legii, dar şi de către administratorul sau persoana care are obligaţia gestionării entităţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa semnez bilantul? carmenbn carmenbn Sunt angajata pe functia de contabil sef,cu studii superioare,fara a fi expert contabil sau contabil autorizat. Firma la care lucrez a obtinut o cifra de ... (vezi toată discuția)
Toate societățile comerciale au nevoie de contabil autorizat/atestat? semnătura administratorului nu-i suficientă? marcel.damaschin marcel.damaschin Orice societate are nevoie de contabil autorizat/atestat? Semnatura administratorului nu-i suficienta? Evident, nu includ si vizarea bilantului anual. Multam! (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6920 fara a fi membru ceccar GabitzaT GabitzaT Buna ziua, Am o intrebare pentru cultura mea generala. Cum pot semna bilantul pentru cateva societati micute , daca nu sunt angajatul lor si nici nu sunt ... (vezi toată discuția)