avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara , mi-a fost suspendat permisul pt 60 de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara , mi-a fost suspendat permisul pt 60 de zile cu dovada ...

Bună seara , mi-a fost suspendat permisu pt 60de zile cu dovada 15 zile este prima data , fiind în cartier(comună) în stația de autobuz de pe sens opus, ideea este ca muncesc Uber am și masina închiriată, as dori dacă îmi poate explica cineva cum sa procedez sa fac contestație nu am habar nu am mai fost pus în aceasta situație
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:42, 20 Septembrie 2024
Daca nu va angajati un avocat, va trebui sa va cautati pe internet informatii despre plingerea contraventionala, ca model, cel putin si veti gasi diferite surse din care puteti alege. Un exemplu:[ link extern ] /.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contestatie oprire neregulamentara motociclistcom motociclistcom ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie? am luat o amenda pentru oprire neregulamentara si sunt cam multe puncte si as dorii sa fac o contestatie.. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat alinauim alinauim Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie la un proces verbal de contraventie? Sotului meu i s-a luat permisul pentru viteza si prin prisma ... (vezi toată discuția)
Incepere depasire pe linie discontinua, fara obiectii. goldieczr goldieczr Buna ziua. Acum cateva zile am inceput o depasire pe linie discontinua pe care am fost nevoit sa o finalizez pe linia continua, insa fix in mijlocul depasirii ... (vezi toată discuția)