Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie la un proces verbal de contraventie? Sotului meu i s-a luat permisul pentru viteza si prin prisma serviciului care il are are nevoie de el. Ideea este ca nu stiu daca a fost legal sa-l i-a radarul din spate, nu stiu cum mai este legea acum. Sa va explic putin ca sa puteti intelege era masina pe care o conducea, in spatele lui alte 2 masini si apoi MCV-ul cu radarul si dintr-o data MCV-ul depaseste cele doua masini si pune girofarul si il trage ppe dreapta, viteza 108km/h, limita de 50.
Va multumesc.
O zi buna.
Alina
Daca va intereseaza un model de plingere contraventionala, dati cautare pe internet dupa aceste cuvinte si veti gasi. Daca va intereseaza restituirea temporara a permisului in baza plingerii, acesta da, il va putea obtine cu certificat de grefa, dupa inregistrarea acelei plingeri . In mod sigur masina politiei cu radar nu a inregistrat viteza autovehicolului cu cele doua masini interpuse, ci anterior acestui fapt. Inregistrarea video vi se va da odata cu intimpinarea depusa de politie in urma plingerii.