avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie la un proces verbal de contraventie? Sotului meu i s-a luat permisul pentru viteza si prin prisma serviciului care il are are nevoie de el. Ideea este ca nu stiu daca a fost legal sa-l i-a radarul din spate, nu stiu cum mai este legea acum. Sa va explic putin ca sa puteti intelege era masina pe care o conducea, in spatele lui alte 2 masini si apoi MCV-ul cu radarul si dintr-o data MCV-ul depaseste cele doua masini si pune girofarul si il trage ppe dreapta, viteza 108km/h, limita de 50.
Va multumesc.
O zi buna.
Alina
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:12, 9 Martie 2018
Daca va intereseaza un model de plingere contraventionala, dati cautare pe internet dupa aceste cuvinte si veti gasi. Daca va intereseaza restituirea temporara a permisului in baza plingerii, acesta da, il va putea obtine cu certificat de grefa, dupa inregistrarea acelei plingeri . In mod sigur masina politiei cu radar nu a inregistrat viteza autovehicolului cu cele doua masini interpuse, ci anterior acestui fapt. Inregistrarea video vi se va da odata cu intimpinarea depusa de politie in urma plingerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune radar in miscare - cum pot contesta pv. AlicAmadeus AlicAmadeus Buna ziua, In 24.02.2017 la ora 17:40 vad din sens opus o masina venind in directia mea la care la un moment dat porneste girofarele si ma opreste \" dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ieri 3.07.2022 in localitatea oreavu din județul ... Viocri Viocri Buna ziua, ieri 3.07.2002 in localitatea Oreavu din județul Vrancea am fost oprit de un echipaj al poliției rutiere care mi a cerut documentele fără a mi ... (vezi toată discuția)