avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Model contestatie oprire neregulamentara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Model contestatie oprire neregulamentara

ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie? am luat o amenda pentru oprire neregulamentara si sunt cam multe puncte si as dorii sa fac o contestatie.. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:22, 3 Martie 2020
Gasiti pe internet si adaptati. Pentru oprirea neregulamentara studiati codul rutier si regulamentul de aplicare, plus OG2/2001.
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Un exemplu de cum se face o plingere contraventionala :
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2020
latka, utilizator
cautam mai mult un exemplu in care eu sa imi pun datele mele.
Nu gasiti asa ceva. Cautati un prieten care a depus o astfel de plingere sau un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc si eu un model pentru a contesta procesul verbal....si ... DoarPala DoarPala Doresc si eu un model pentru a contesta procesul verbal....si nu il gasesc pe google....am sunat la judecatorie si mi sa spus sa caut act contraventional...va ... (vezi toată discuția)
Contestarea procesului verbal pentru lipsa stampila radar osmagyarocska osmagyarocska Buna ziua! Azi am intrat in radar cu 84 km/h, masina de politie era in mers, a venit pe contrasens, si m-a oprit din mers! am primit 6 puncte de amenda si 4 ... (vezi toată discuția)
Incadrare gresita la semafor RalucaGeorgiana33 RalucaGeorgiana33 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Ce se intampla in cazul in care nu am semnat procesul verbal incheiat de catre un politist in trafic. In aceasta dimineata ... (vezi toată discuția)