avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In 1978, mi s-a desfacut contractul de munca cu litera ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In 1978, mi s-a desfacut contractul de munca cu litera i ,dupa ...

In 1978, mi s-a desfacut contractul de munca cu litera i ,dupa o luna de zile. Asta la cererea mea fiincd-ca , casatorindu- ma, am fost nevoita sa-mi urmez sotul in alt judet unde era el angajat. Acum am 66 de ani. Intrebarea mea este: am vreun drept de ajutor social ( pensie)
din partea statului?
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
marioarasi ionas, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 05:40, 20 Septembrie 2024
Daca asta e toata vechimea dvs. , NU , nici vorba …. Pentru a accede la o pensie , ati avea nevoie de minim 15 ani lucrati . Intrebati la Primaria de domiciliu daca va incadrati la vreun ajutor social ( sunt niste criterii ) .
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!! am si eu o intrebare ,referitor la mama mea care ... Val3ntin2018 Val3ntin2018 Buna ziua!! Am si eu o intrebare ,referitor la mama mea care are 62 de ani impliniti si 13 ani de cotizatie(vechime in munca). A fost la casa de pensii sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie minima pt. pensionari sch sch Intrebarea este pusa de o persoane care locuieste acum in America. Ea a facut facultate, a lucrat cca. 7 ani in Romania, apoi a plecat in America unde a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, o persoană cu grad de handicap accentuat, 56 de ... GeoVasi GeoVasi Bună ziua, o persoană cu grad de handicap accentuat, 56 de ani, fără stagiu de cotizare la stat, poate primii pensia socială? Mulțumesc (vezi toată discuția)