avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ma deplasam cu o trotineta electrica pe pista de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ma deplasam cu o trotineta electrica pe pista de biciclete clar ...

Ma deplasam cu o trotineta electrica pe pista de biciclete clar marcata si separa de trotuar, iar o doamna mai in varsta mi a sarit in fata. Banda de biciclete fiind mai lata am observat o am franat si am inceput sa o claxonez iar mai apoi aceasta s a uitat la mine si tot si a continua drumul. Astfel am lovit o usor. Am cazut amandoi iar ulterior am vazut ca avea mana umflata. Am sunat la 112 iar apoi a venit salvarea si politia. Doamna a fost dusa la spital iar pe mine m au trimis la politie sa depun o declaratie. Iar mai apoi politaiu mi a spus ca bun daca e ceva te sunam. Am ramas putin prost la faptul ca nu mi s a dat mai multe detalii. Ar trebui sa mai fac ceva?...pot sa patesc ceva?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:27, 20 Septembrie 2024
Vi se poate intocmi dosar penal daca doamna va prezenta certificat medico-legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pista de biciclete bucuresti, valabila sau nu? Ilies08 Ilies08 Buna ziua! Am fost oprit de un politist de la brigada rutiera in timp ce circulam cu bicicleta pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti si am primit un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la sfarsitul anului trecut, am fost implicata intr-un ... August2022 August2022 Buna ziua, La sfarsitul anului trecut, am fost implicata intr-un accident rutier, chiar la intrarea la metrou. In urma accidentului mi-a fost fracturat umarul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut un accident usor, in calitate de victima. ... b_i800 b_i800 Buna ziua, Am avut un accident usor, in calitate de victima. Concret, ma deplasam pe directia inainte pe o trotineta electrica pe banda de langa trotuar. ... (vezi toată discuția)