avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, La sfarsitul anului trecut, am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, La sfarsitul anului trecut, am fost implicata intr-un ...

Buna ziua,
La sfarsitul anului trecut, am fost implicata intr-un accident rutier, chiar la intrarea la metrou. In urma accidentului mi-a fost fracturat umarul drept. O trotineta electrica m-a lovit, in timp ce ma aflam “pe trecerea pentru pietoni de pe pista de biciclete de pe trotuar”, asa cum reiese din procesul verbal de constatare.
In Februarie 2022, am primit referatul cu propunere de clasare, in care se constata ca din primele cercetari efectuate, nu am respectat prevederile art. 167/1, lit g din RaOUG 195/2002.
Am contestat aceasta incadrare, insa nu am primit niciun raspuns. Poate fi o eroare? Mentionez ca ma aflam pe trecerea pentru pietoni si nu pe o oarecare pista de biciclete. Ce pot face mai departe ? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 14:03, 11 Aprilie 2022
Așteptați răspunsul prim procurorului. În cazul în care se respinge, mai aveți șansa să contestați la judecătoria competentă.
Trecerea de pietoni era trasat/marcat peste pista de bicicletă? Faceți o poză cu locul accidentului și partajați aici.
Indicați și data exactă al accidentului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2022
Laszlo Bicsak, Alte profesii
Buna ziua,
Multumesc frumos pentru raspuns.
Da, trecerea de pietoni este marcata peste pista de biciclete si este destul de mare, astfel incat sa incadreze intrarea la metrou. Data accidentuui este 10.09.2021. Am incercat sa inserez foto, dar nu reusesc.
Puteți să-mi trimiteți în privat.

August2022 a scris:

Buna ziua,
Multumesc frumos pentru raspuns.
Da, trecerea de pietoni este marcata peste pista de biciclete si este destul de mare, astfel incat sa incadreze intrarea la metrou. Data accidentuui este 10.09.2021. Am incercat sa inserez foto, dar nu reusesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. locuiesc în navodari și de curând pe toate cele ... Flory1984 Flory1984 Buna ziua. Locuiesc în Navodari și de curând pe toate cele 3 artere principale ale orașului primăria a trasat benzi pentru piste de bicicleta. La vremea ... (vezi toată discuția)
Raspundere pieton mircea1995 mircea1995 Buna ziua, am fost accidentat in timp ce traversam strada pe trecere de pietoni Politia a decis culpa comuna 50% pieton - nu m-am asigurat 50% sofer ... (vezi toată discuția)
Autobuz oprit pe jumătatea trecerii de pietoni, ... Petri75 Petri75 Autobuz oprit în coloană pe jumătatea trecerii de pietoni, 3 benzi pe sens. Reținere permis pentru 60 zile, neacordare prioritate la trecerea de pietoni, ... (vezi toată discuția)