Buna ziua. Locuiesc în Navodari și de curând pe toate cele 3 artere principale ale orașului primăria a trasat benzi pentru piste de bicicleta. La vremea respectiva toată lumea întreba ce se va întâmpla cu cei care domiciliul în zonele respective și automat își parcau mașinile pe carosabil și neoficial răspunsul a fost ca o zi , doua sa rămână pistele libere pentru recepție și după vom parca ca și pana acum . Menționez ca pe tot acest traseu , în fata unor blocuri trotuarul este îngustat pentru a se putea parca iar în momentul de fata fix pe acolo trece pista de biciclete. De curând am început sa găsim în geamuri notificări de la politia locala prin care ne cere se ne prezentam . Zis și făcut. Mi-a fost cerut actul de identitate și mi-au zis ca voi primii prin posta avertismentul și 2 puncte penalizare . As vrea sa stiu cât de legala este acțiunea politiei locale și noi toți care am rămas fără locuri pe parcare , și nici primăria numai are unde sa dea nici măcar un loc pe toata raza orașului , ce ar trebuii sa facem? Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Asa cum va exprimati chiar dvs. au fost trasate benzi pentru circulatia bicicletelor (mai nou si a trotinetelor electrice). Aceste benzi fiind destinate circulatiei trebuie lasate libere. Sanctiunea aplicata de politia locala este corecta. Este obligatia administratorului strazilor de a rezolva problema locurilor de parcare. Adresati-va acestuia.