avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Locuiesc în Navodari și de curând pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Locuiesc în Navodari și de curând pe toate cele ...

Buna ziua. Locuiesc în Navodari și de curând pe toate cele 3 artere principale ale orașului primăria a trasat benzi pentru piste de bicicleta. La vremea respectiva toată lumea întreba ce se va întâmpla cu cei care domiciliul în zonele respective și automat își parcau mașinile pe carosabil și neoficial răspunsul a fost ca o zi , doua sa rămână pistele libere pentru recepție și după vom parca ca și pana acum . Menționez ca pe tot acest traseu , în fata unor blocuri trotuarul este îngustat pentru a se putea parca iar în momentul de fata fix pe acolo trece pista de biciclete. De curând am început sa găsim în geamuri notificări de la politia locala prin care ne cere se ne prezentam . Zis și făcut. Mi-a fost cerut actul de identitate și mi-au zis ca voi primii prin posta avertismentul și 2 puncte penalizare . As vrea sa stiu cât de legala este acțiunea politiei locale și noi toți care am rămas fără locuri pe parcare , și nici primăria numai are unde sa dea nici măcar un loc pe toata raza orașului , ce ar trebuii sa facem? Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:32, 5 Noiembrie 2021
Asa cum va exprimati chiar dvs. au fost trasate benzi pentru circulatia bicicletelor (mai nou si a trotinetelor electrice). Aceste benzi fiind destinate circulatiei trebuie lasate libere. Sanctiunea aplicata de politia locala este corecta. Este obligatia administratorului strazilor de a rezolva problema locurilor de parcare. Adresati-va acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pista de biciclete in rosu-chiajna si interzicerea parcarii masinilor websource websource ziua buna, primarul comunei Chiajna, de langa Bucuresti, care are si satul Rosu, a trasat piste de biciclete pe ambele sensuri ale drumului. Cele cateva ... (vezi toată discuția)
Se poate circula pe marcajul pentru biciclete? mihai4321 mihai4321 La intersectia asta, 95% care merg in dreapta, se baga pe drumul pentru bicicleta. Dar exista numai o banda pentru masini. Am vazut ca si politia o face asa. ... (vezi toată discuția)
Înștiințare oprire neregulamentara politia locala bucuresti Sabucuresti Sabucuresti Buna ziua, am oprit lângă trotuar , nu erau semne de circulație cu oprirea interzisă trecere de pietoni sau stație RATB, cand am revenit la mașină am ... (vezi toată discuția)