avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru perioada dinaintea pensionării, pentru care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru perioada dinaintea pensionării, pentru care s-a plătit ...

Pentru perioada dinaintea pensionării, pentru care s-a plătit CAS unui Patron al unui SRL cu asociat unic se acordă Puncte de stabilitate ? Dacă nu, care este articolul de Lege care prevede aceasta ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:23, 22 Septembrie 2024
Daca pentru acea perioada vi s-a retinut si datorat CAS si in plus vi s-a recalculat si pensia pentru stagiul adaugat, atunci pentru acea perioada veti primi si puncte de stabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pentru stagiile realizate dupa pensionare afi1956 afi1956 Intrebare simpla si sper clara.La 52 ani, in anul 2008 am iesit la pensie, beneficiind de gr.I .Dupa un timp m-am angajat cu carte de munca la privat . Pot ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute dupa pensionare la limita de varsta scheau scheau Dupa pensionare la limita de varsta ,m-am angajat la un srl cu jumatate de norma pentru care firma imi plateste toate darile la stat,va rog respectuos la cat ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza majorarea pensiei pentru pensionarii care isi continua activitatea ? florinovici florinovici Am iesit cu decizie la pensie la limita de varsta in 2014 luna septembrie, dar imi continui activitatea cu contract de munca. Vreau sa stiu cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)