avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoatere din evidența fiscală imobil vandut
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoatere din evidența fiscală imobil vandut

Referitor scoatere din evidența fiscală imobil vandut.
Am vandut un apartament. Inteleg ca se pune problema scoaterii din evidenta fiscala.
La registratura sector 4 (au serviciu online) exista o gramada de optiuni de selectat la depunere solicitare dar absolut nimic pentru scoatere din evidenta fiscala.
Sa stau linistit si sa presupun ca odata ce si-l inregistreaza noul proprietar este scos automat din sarcina mea?
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 12:08, 20 Septembrie 2024
Nu , mergeti la ei si va vor da formularul de scoatere .
Buna ziua

Nu va fi scos automat acel imobil si nici terenul aferent de pe rolul dvs.

Trebuie sa depuneti o declaratie in acest sens la DGITL Sector 4.

Cand mergeti, sa aveti la dvs si actul de instrainare in original (contractul de vanzare-cumparare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla impozitare a unui imobil, daca si eu si vechiul proprietar ... Eusebiu64 Eusebiu64 Dubla impozitare a unui imobil, daca si eu si vechiul proprietar platim impozit pe el de 10 ani; este sau nu evaziune fiscala facuta de primarie? Sau e ceva ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru masina vanduta alialex alialex Buna ziua, Sotul meu a avut un autoturism pe care l-a vandut pe la inceputul anului 2012. In iunie 2012 a avut un accident vascular, operat, grad de handicap ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta autoturism la taxe si impozite Alexinnos Alexinnos Buna ziua! Am si eu o problema si as dori niste sfaturi.Am vandut un autoturism unei persoane din Bucuresti, eu fiind din Ploiesti si am incheiat un contract ... (vezi toată discuția)