avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Putem emite factua fara TVA ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Putem emite factua fara TVA ?

Urmeaza sa avem ca partener o companie cu rezidenta in Insulele Canare, zona care este in afara UE si are un regim special de TVA. Firma noastra furnizeaza servicii de inchiriere autoturisme pe termen lung si scurt. Contractul de inchiriere ar avea o valabilitate de 9 luni. Putem emite factua fara TVA ?
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Regim tva client sua cu cod de tva mariusvn mariusvn Buna ziua! Urmeaza sa inchei un contract de prestare servicii (administrare baze de date) cu o companie din SUA si am o neclaritate in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
E-factura pentru facturarea clientilor din afara romaniei? andreea.mocioiu@voxsolutions.co andreea.mocioiu@voxsolutions.co Trebuie sa transmit facturile prin E-factura daca factureaz o entitate din afara Romaniei? Mentionez ca serviciile prestate sunt de tip contabilitate, HR, ... (vezi toată discuția)
Va rog, o clarificare pentru taxarea tva ! timtheone timtheone Am cautat pe foarte multe site-uri si forum-uri dar nu am gasit nicaieri ceva concret, care sa zica clar DA sau NU. Problema este in felul urmator: O persoana ... (vezi toată discuția)