avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Norma de hrana intra la veniturile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Norma de hrana intra la veniturile salariale? Conf ...

Buna ziua ! Norma de hrana intra la veniturile salariale? Conf art 13 din OUG 96/ 2003 : În baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate îndeplini durata normală de muncă din motive de sănătate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o pătrime a duratei normale de muncă, cu menţinerea veniturilor salariale. Norma de hrana se mentine integral, ea fiind platita pt 30 - 31 de zile cat are luna ??? Sau se taie din ea pt programul de 6 ore, avand in vedere ca in Revisal pontajul ramane tor de 8 ore ???

Alte discuții în legătură

Modificare program lucru ASL ASL Pentru a modifica programul de lucru de la 8 ore la 6 ore pentru o salariata gravida este nevoie de o decizie/act aditional la cim sau se opereaza modificarea ... (vezi toată discuția)
Drepturile gravidei la locul de munca - noul cod de munca diana16_ela diana16_ela Stiti care sunt drepturile gravidei la locul de munca? cate ore poate lucra?Adica daca de la 8 ore se poate reduce la 6 ore?Multumesc (vezi toată discuția)
Reducerea programului de munca pentru gravide cretunicoleta cretunicoleta Buna ziua. Am o situatie aparte la serviciu: o viitoare mama, care a adus o scrisoare-recomandare de la medic in vederea reducerii programului de lucru cu 2 ... (vezi toată discuția)