avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua am o intrebare sunt bolnav de boala ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua am o intrebare sunt bolnav de boala Parkinson stadiu ...

Buna ziua am o intrebare sunt bolnav de boala Parkinson stadiu 3 cu terapie asistata de dispozitivul LECIGON vreau sa stiu pana la ce varsta se merge la revizuire tinand cont ca am 71 ani ma numesc Stroia Ioan oras Seini Str.Conac Nr. 17 jud Maramures am aceasta boala din 2006 si nu prea ma pot deplasa ... va multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:38, 20 Septembrie 2024
Despre ce revizuire e vorba'?
Aveti grad de handicap la DGASPC'?

La evaluare grad de handicap, puteti cere sa vina comisia la domiciliu ca sa analizeze starea in care va aflati.
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt bolnav de diabet tip1[insulino dependent] ,pot fi scutit de impozitul pe salariu ? TesuAdrian TesuAdrian Buna ziua doamnelor si domnilor ! Sunt bolnav de diabet tip1 [ ma injectez cu insulina de 4[patru] ori pe zi ] lucrez la o companie privata si vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Buna seara doresc sa stiu si eu ce grad de handicap este pentru ... Petricaluta Petricaluta Buna seara doresc sa stiu si eu ce grad de handicap este pentru schizofrenie si daca este nevoie de insotitor? Multumesc frumos si astept raspunsul dvs s.au a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de insotitor ziuliana ziuliana Buna ziua, Ma numesc Popescu Iulia si ma intereseaza sa aflu pentru mama mea o informatie. Mama acesteia este bolnava de cancer si mama mea ar vrea sa devina ... (vezi toată discuția)