avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna seara, am o întrebare legată de comercializarea ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna seara, am o întrebare legată de comercializarea de plante ...

Buna seara, am o întrebare legată de comercializarea de plante medicinale pentru ceai. Este posibil sa pot comercializa online, amestecuri de plante medicinale ( pe care eu sa le combin) pe care le procur de la un anume distribuitor x de plante și ceaiuri și ulterior sa le vând online? Am nevoie de licențe, de anumite aprobări și avize? Este doar o idee pentru o mica afacere. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
Maria Banescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:12, 20 Septembrie 2024
Oricât de mică ar fi, dvs veți face producție alimentară și pentru aceasta aveți nevoie de autorizații și calificări. Dvs poate combinați plantele după gust, însă ele conțin și substanțe biologic active.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Productie ceaiuri naturiste - avize necesare Andrada.P Andrada.P Buna ziua. As dori sa imi deschid o mica afacere de productie si vanzare ceaiuri naturiste. Vanzarea se va face exclusiv online. Am determinat codurile CAEN ... (vezi toată discuția)
Legea 143/2000 etnobotanice andreescu andreescu Pe data de 06.10.2009 \"Potrivit modificărilor preconizate la Legea 143, comercializarea, vânzarea, punerea în vânzare, distribuirea, livrarea ... (vezi toată discuția)
Statut planta mimosa hostilis petronela87 petronela87 Buna ziua! Ma numesc petronela si am nevoie sa comand pe internet 100g radacina pulbere de Mimosa Hostilis, pentru intrebuintarea in cosmetica personala, ca ... (vezi toată discuția)