Bună ziua. Am și eu o întrebare. Soțul meu este acuzat de către o doamnă de șantaj. Șantajul presupus de ea este în felul următor. Doamnei i-a fost spartă casa și îi s-au furat telefoane din casă. Telefoane care conțineau imagini nud cu ea. Acele imagini au ajuns la soțul meu primindu-le de la cineva. El a vrut să ia legătura cu doamna în cauză să îi spună. A luat legătura cu ea au vorbit și după toată discuția ea, i-a propus soțului meu să se întâlnească. S-a întâlnit cu dansa și doamna i-a oferit soțului meu suma de 200€ fără ca el să îi ceară sau să îi spună ca dacă nu primește acei bani răspândește pozele mai departe. El doar a vrut să o anunțe de fapt ca circulă poze cu ea, și dansa a inteles toată treaba asta în alt mod. La dat la poliție pentru șantaj azi a fost chemat și audiat. El a spus cum s-a petrecut tot, și a fost înștiințat ca îl vor mai chema odată la secție apoi se vor întâlni în tribunal și ce va decide instanța. Ea l-a acuzat pe soțul meu ca el i-a spart casa ceea ce nu este adevărat și a mai spus ca a pierdut o sarcină din cauza soțului meu pentru stresul provocat. Și ca are acte doveditoare. Acest lucru îi l-a spus doar soțului nu și la poliție. La poliție nu a menționat aceste lucruri sau să ducă vreo dovada( deci a mințit clar în legătură cu sarcina ) aș vrea să întreb pe cine mă poate ajuta, ce va urma să se întâmple în instanță și ce pedeapsă ar putea primi sau dacă ar putea primi pedeapsa cu suspendare. El a mai avut acum vreo 4 ani un dosar pentru conducere fără permis și pedeapsa a fost 2 ani cu suspendare și muncă în folosul comunității. Vă mulțumesc pentru eventuale îndrumări și răspunsuri
SunnyXxxX
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună ziua!
Cine este acel cineva care a dat soțului dumneavoastră fotografii nud cu doamna respectivă?
De când?……,(si situația nu va deranjat din postura de soție?
Și soțul săracul s-a întâlnit cu doamna să o anunțe
De unde o cunoștea soțul pe doamna din fotografii?Cum a luat legătura cu doamna?A găsit numărul de telf al doamnei în tele furate?
Înclin să cred că este vorba de un șantaj din partea ta și a soțului.(doamna are dreptate) -posibil să fiți implicații și în spargerea locuinței.
Dacă se dovedește ca soțul si toți cei implicați au spart locuința aceștia risca pușcăria .
Trebuie ca avocatul sa studieze dosarul penal.
Nu ar rezulta sa fie vinovat de șantaj dar depinde de probe.
Pot exista tot felul de probe la dosar sau sa fie probe îndoielnice.
Tine și de abordarea avocatului apararea iar aceasta poate depinde foarte mult de la avocat la avocat, de știință și de abilitățile fiecăruia.
Santaj si abuz.
Pop Paul
Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta ... (vezi toată discuția)