Buna ziua, in noua lege că pensionar invaliditate grad Ill,mai exista restricția de 4 ore? As vrea sa am un program de 6ore? este posibil ? Va mulțumesc
ar putea fi si IT, ceva cu scrisu iar....dar pana se reglementeaza totul din punctul meu de vedere nu la-s sfatui pe domnul danute sa isi ia cele 2 ore in pus chiar daca legea nu il opreste eu zic ca vor fi probleme la comisie cand va merge
medicul mi-a ceru sa dau o declaratie pe care am si dat_o ca vreau sa desfasor activitate de biro u , cea ce si fac (_ operat pe cord ), asa ca...se poate , nu vad dc sa se impotriveasca STATUL ? platesc impozit , asa ca mi se par un pic rautacioase; cometariile , ca ce spune medicul , pana la urma este pe riscul meu . ar fi bn ca lumea a munceasca sa produca venituri si taxe, multumec
ce pb sa fie la comisie ???? acolo se verifica actele , pardon pt cei care nu cunosc procedurile , oricum am sa mai astept o perioada , asa ca sa spunem clarificare, oricum ce se spune acum ca este okca si cei care pot muncii sa o fac indiferent de ce boala u , cei care au gandit acest lucru cred ca au avut ceva in cap.... TAXE si impozite ,