avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, in noua lege că pensionar invaliditate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, in noua lege că pensionar invaliditate grad Ill,mai ...

Buna ziua, in noua lege că pensionar invaliditate grad Ill,mai exista restricția de 4 ore? As vrea sa am un program de 6ore? este posibil ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: danute , utilizator 09:06, 26 Septembrie 2024
Unele activitati pot fi in domeniul IT .
ar putea fi si IT, ceva cu scrisu iar....dar pana se reglementeaza totul din punctul meu de vedere nu la-s sfatui pe domnul danute sa isi ia cele 2 ore in pus chiar daca legea nu il opreste eu zic ca vor fi probleme la comisie cand va merge
Sau ar fi mai bine sa intrebe la CNPP/Ministerul Muncii
medicul mi-a ceru sa dau o declaratie pe care am si dat_o ca vreau sa desfasor activitate de biro u , cea ce si fac (_ operat pe cord ), asa ca...se poate , nu vad dc sa se impotriveasca STATUL ? platesc impozit , asa ca mi se par un pic rautacioase; cometariile , ca ce spune medicul , pana la urma este pe riscul meu . ar fi bn ca lumea a munceasca sa produca venituri si taxe, multumec
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2024
danute, utilizator
ce pb sa fie la comisie ???? acolo se verifica actele , pardon pt cei care nu cunosc procedurile , oricum am sa mai astept o perioada , asa ca sa spunem clarificare, oricum ce se spune acum ca este okca si cei care pot muncii sa o fac indiferent de ce boala u , cei care au gandit acest lucru cred ca au avut ceva in cap.... TAXE si impozite ,

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca in timpul procesului cu cnpp ( cu durata de 2 ... Manuela Anton Manuela Anton Buna ziua! Daca in timpul procesului cu CNPP ( cu durata de 2 ani si 4 luni) pentru recapatarea gradului 3 de invaliditate ( recapatate de altfel la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pot angaja o persoana pensionata cu grad 2 invaliditate? ... AncaL Barbu AncaL Barbu Bună ziua! Pot angaja o persoana pensionata cu grad 2 invaliditate? Câte ore/zi? (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gradul 2 si alte venituri, debit constituit de casa de pensii ciorascu20 ciorascu20 BUNA ZIUA. IN ANUL 2009 MAMA MEA AVAND PENSIE DE INVALIDITATE DE GRADUL 2 A SEMNAT O CONVENTIE CIVILA NESTIIND ATUNCI CA II POATE SISTA PENSIA. ACUM IN ANUL ... (vezi toată discuția)