Acum vreo luna am facut o sesizare pe portalul politiei romane pentru tulburarea linistii publice in mod repetat.
Acum o saptamana am primt prin email o invitatie la politia locala in calitate de reclamant, fara sa mi se dea alte detalii, doar ca scrie evidentiat, ca daca nu ma prezint voi fi sanctionat conform art2 alin 31 din 61/1991 cu amenda intre 500 si 1500 lei.
M-am prezentat la politie la data si ora stabilite, dar agentul care se ocupa de caz nu era la locatie, iar dupa vreo 40 min am plecat acasa.
Urmatoarea zi am primit alta invitatie, identica, iar m-am prezentat la politie, iar agentul lipsea din nou.
Dupa inca vreo doua zile am mai primit a treia invitatie, dar am dat raspuns la mail si le-am spus ca nu ma mai duc.
Totodata am facut o plangere pe portalul politiei romane pentru abuz si hartuire, si le-am explicat situatia.
Intrebarea este daca ma pot adresa instantei de judecata in acest caz, sau este legal ce face agentul de politie respectiv?
Vecini recalcitranti
AnaAnita
Asociatia de proprietari se poate indrepta pe cai juridice impotriva unui vecin care ma deranjeaza prin zgomote la orice ora din zi si din noapte? Am chemat ... (vezi toată discuția)