Salutare. Am un prieten ceh. A fost arestat in Romania in Moldova Noua ca un criminal pe motiv ca so decis cat era aici sa fie acuzat ca a distrus masina fostei. 6 ani oferiti. Ma vazut copii de politicieni ce violau si ucideau scapau cu arest la domiciliu. Imi vine sa fac ceva similar ca nou erou roman ce a incediat parlamentul. A fost la mine o perioada, il plange toata comuna atat a ajutat. Sun si caut sa dau de el si tot ce aud: doar prieten? Nu dam informatii. Doua saptamani, mama lui plange la telefon zilnic. Da nici cu Hitler nu era asa de rau. Pana mea, in comparatie cu ce avem acuma pe vremea lui Hitler era rai.
Am nevoie de ajutor. Cum sa il gasesc si sa il ajut sa obtina azil politic in Romania.
Numele lui e Adamek Zdenek.
Rog toti avocatii care au constiinta sa ma ajute macar cu informatii. Nu am loc de munca deocamdata deci nu imi permit sa platesc momentan, insa incep mumca curand. Vreau sa imi vad prietenul in siguranta.
A primi azil politic in Romania nu-l ajuta, deoarece cei care primesc azil politic in Romania pot fi condamnati penal in Romania si inchisi in puscariile romanesti.
Acuzat pe nedrept
TFA1990MS
Buna ziua! In anul 2013 undeva in luna Septembrie m-a angajat un renumit magazin de electronice si electrocasnice din Romania (nu ii spun numele) . In 2014 ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv
timea82
Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)