avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, În anul 2022-2023 am fost în concediul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, În anul 2022-2023 am fost în concediul postnatal ...

Bună ziua,
În anul 2022-2023 am fost în concediul postnatal pană în noiembrie, iar apoi am intrat în CIC. Oare nu trebuia să primesc şi eu prima didactică?
Dacă da, se mai poate face ceva acum?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 23 Septembrie 2024
Prima de carieră didactică (1.500 de lei) s-a acordat pentru personalul didactic și didactic auxiliar aflat în activitate în anul școlar 2022 - 2023 în învățământul preuniversitar și universitar de stat.
Am înteles. Dar concediul medical nu este considerat activitate? Nu am avut contractul suspendat, doar din noiembrie.
Cred ca se refera la activitatea efectiva..însă întrebați la Directia Juridică a Ministerului Educației pentru ceva mai clar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! daca am fost in concediu medical, beneficiez de prima ... DUȘI DUȘI Bună ziua! Daca am fost in concediu medical, beneficiez de prima didactică? (vezi toată discuția)
Bună ziua! prima de cariera didactica se acorda și cadrelor ... Roxana Craciun Roxana Craciun Bună ziua! Prima de cariera didactica se acorda și cadrelor care anul școlar precedent au activat la o școală privata acreditata? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Dacă în anul școlar 2022- 2023 ai fost la plata cu ora ai ... Pog Gabriela Pog Gabriela Dacă în anul școlar 2022- 2023 ai fost la plata cu ora ai dreptul la prima didactică? (vezi toată discuția)