avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Buna ziua! Pentru o societate care trece de la impozit ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Buna ziua! Pentru o societate care trece de la impozit micro ...

Buna ziua!

Pentru o societate care trece de la impozit micro la impozit pe profit, cand se depune declaratia 700? Mai concret, in decursul lunii iulie, nu mai are decat un salariat cu norma de 2 ore.Salariatul cu 8 ore a incetat activitatea cu data de 11 iulie si nu a mai fost angajat altcineva,Am citit ca trebuie depusa Declaratia 700 in 15 zile de la data producerii evenimentului.Intrebarea mea este daca declaratia 700 trebuia depusa, sa zicem in 26 iulie sau este ok daca se depune pana in 15 octombrie, avand in vedere ca trimestrul de la care se va incepe plata impozitului pe profit este trimestrul III(iulie septembrie).

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristian2005 , utilizator 18:59, 23 Septembrie 2024
Este ok 15/10/2024.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De când va trece la impozit pe profit? ionela11 ionela11 Buna ziua, Firma a depasit cifra de afaceri in iulie 2023 de 500000 euro si va trece la impozit pe profit....ce declaratii trebuie sa depun?...De cand va ... (vezi toată discuția)
Am deschis o firmă in noiembrie 2022 fără angajat. Constantinesis Constantinesis Buna ziua! Am deschis o firmă in Noiembrie 2022 fără angajat, neplătitoare TVA deci intra la categoria Micro doar 2 luni. Deoarece nu pot avea angajat ... (vezi toată discuția)
Intocmire declaratie 100 pentru trimestrul iv 2008 ioan.morosan ioan.morosan Buna. As avea si eu o intrebare care ar parea usoara (cred) pentru multi dintre utilizatori: la stabilirea impozitului pe profit in trimestrul IV 2008 (si ... (vezi toată discuția)